Rekenvoorbeeld

Wat levert een Virtual Assistant jou op?

Een Virtual Assistant levert jou naast meer tijd, rust en structuur ook geld op. In de meeste gevallen ligt jouw uurtarief hoger dan dat van mij, waardoor het lucratief is om bepaalde werkzaamheden uit te besteden. Denk dan aan de randzaken waarvoor het niet noodzakelijk is dat je die werkzaamheden zelf doet. De tijd die je bespaart kun je besteden aan jouw core business.

Check hieronder de drie rekenvoorbeelden en reken uit je winst!

Rekenvoorbeeld 30 uur per maand
Stel dat jouw uurtarief € 85,- is en je 30 uur per maand wilt uitbesteden. Als je die werkzaamheden zelf doet, kom je op een totaal van  2.550,- uit (€ 85 x 30). Als je de werkzaamheden aan mij uitbesteed, betaal je € 1.199,- per maand. 
Het levert je in dit geval dus € 1.351,- per maand op! 

Rekenvoorbeeld 20 uur per maand
Stel dat jouw uurtarief € 85,- is en je 20 uur per maand wilt uitbesteden. Als je die werkzaamheden zelf doet, kom je op een totaal van  1.700,- uit (€ 85 x 20). Als je de werkzaamheden aan mij uitbesteed, betaal je € 839,- per maand. 
Het levert je in dit geval dus € 861,- per maand op! 

Rekenvoorbeeld 10 uur per maand
Stel dat jouw uurtarief € 85,- is en je 10 uur per maand wilt uitbesteden. Als je die werkzaamheden zelf doet, kom je op een totaal van  850,- uit (€ 85 x 10). Als je de werkzaamheden aan mij uitbesteed, betaal je € 449,- per maand. 
Het levert je in dit geval dus €401,- per maand op! 

Bovendien werk ik in veel gevallen sneller vanwege mijn expertise en jarenlange ervaring met de werkzaamheden die aan mij worden overgedragen. De tijd die jij bespaart kun je besteden aan de zaken die voor nog meer omzet zorgen.

Contact

Wil je gratis en vrijblijvend kennismaken? Graag ga ik met je in gesprek over jouw wensen en hoe ik je kan helpen.

Wil je gratis en vrijblijvend kennismaken? Graag vertel ik je meer over mijn werkzaamheden en hoe ik je kan helpen.
Laat je gegevens achter en je ontvangt op werkdagen binnen 24 uur een reactie.

Bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 – 17.00 uur.